Paula Werning

Biografia

Sairaanhoitaja

Ensimmäisen kauden valtuutettu

Valtuuston 1. varapuheenjohtaja

Kiva, kun piipahdit tutustumaan lyhyeen esittelyyni!
Olen syntynyt Mikkelissä 1976 ja muuttanut Kouvolaan 1998. Elämäni on asettunut tänne Kouvolaan, jossa olenkin koko aikuisikäni asunut. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi niin ala- kuin yläasteikäistä poikaa. Arkeani on vauhdittamassa myöskin kaksi nelijalkaista elikkä corgi sekä dalmatialainen niin ja yksi chinchilla.
Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja tätä työtä olenkin ennättänyt tekemään jo lähes 20 vuotta. Työssäni olen kohdannut kaiken ikäisiä ja monenlaisia ihmisiä. Toisten auttaminen ja erilaisten ihmisten kohtaaminen ovat minulle hyvin mielekästä ja antoisaa. Työni kautta olen nähnyt koko elämän kirjon iloineen ja suruineen. Tiedän mitä elämän arki on.
Olen toiminut pitkään Kouvolan kaupungin Tehyn ammattiosaston puheenjohtajana ja luottamusmiehenä. Äitini on kertonut, että jo lapsesta saakka olen aina asettunut heikomman puolelle ja näin olen toiminut myös aikuisena. Vahvemman tehtävä on pitää heikomman puolia! Tämä on myös päättäjänä minulle yksi tärkeä asia. Edunvalvonta kuuluu arkeeni niin työni- kuin vapaa-ajan kautta.
Politiikan saralla toimin kolmatta kautta Kouvolan Työväenyhdistyksen puheenjohtajana. Olen myöskin SDP Kaakkois-Suomen piirihallituksen jäsen sekä SDP puoluevaltuuston jäsen.